logo

 

logo

 

logo

 

logo

 

logo

 

logo

PUHUJAT

Mikko Hyppönen

Mikko Hyppönen on Suomen tunnetuimpia ja kysytyimpiä tietotekniikan asiantuntijoita. Hänen erikoisalueensa on tietoturva. Hän on tutkinut tuhansia virustapauksia viimeisen 20 vuoden aikana ja hänen tiiminsä on pysäyttänyt kaikki historian tärkeimmät haittaohjelmaepidemiat. Hän työskentelee tutkimusjohtajana F-Secure Oyj:ssä.

Harri Gustafsberg

Harri on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja (FT, HTM).
Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana.

Iiro Seppänen

Iiro Seppänen on viettänyt viimeiset kolmekymmentä vuotta viihdeteollisuuden ja riskinoton tienhaarassa. Hän on Suomen menestyneimpiä taikureita sekä maailmalla tunnettu ainutlaatuisen uran tehnyt BASE-hyppääjä. Iiro on aina nähnyt mahdollisuuksia siellä mihin muut eivät ole osanneet katsoa ja hänen elämän polttoaineena on ollut unelma tehdä mahdottomasta mahdollista. Hän jakaa rehellisesti yleisölleen sen mitä hän on oppinut itsestään, pelon hallinnasta sekä ryhmätyöskentelystä vaativissa ääriolosuhteissa.
Iiro etsii tarinansa kautta yhtenäisyyksiä työelämään ja hän on usein huomannut kuinka pelko saa monet välttämään epäonnistumista enemmän kuin pyrkiä onnistumaan.

Teemat vuodelle 2020

PÄÄTEEMAT

Turvallisuus

Henkinen ja fyysinen turvallisuus

Tapahtumien turvallisuus

Tulevaisuus

Teknologia

Innovaatiot

AIHEALUEET

Tapahtumien markkinointi & viestintä

Järjestelmät, ohjelmat & teknologia

Majoitus

Cateringyritykset

Kalusteet, astiat & somisteet

Messurakentajat

Liikelahjat

Tapahtumahenkilökunta

Digi- ja painotuotteet:
graaffinen suunnittelu, painotalot

Ohjelmapalvelut; esintyjät, aktiviteetit & musiikki

Tapahtumantuotanto, suunnittelu & projektinhallinta

Logistiikka

Tekniikka

Fiiliksiä viime vuodelta